3 lépés a jobb alvásért

Lépjen rá a helyreállító alvás elérésével az egészség megtartásáért vezető útra azzal, hogy frissen ébred és készen áll az Önre váró napi teendőkre!

1. lépés

Foglaljon egy időpontot egy alvás konzultációra. Személyesen, telefonon vagy online.

2. lépés

Alvásvizsgálatot végzünk az Ön Otthonában. Az adatokat elemezzük és az eredményeket egy alvásspecialista kiértékeli.

3. lépés

Egy héten belül megbeszéljük Önnel az eredményt és ha szükséges elkészítjük a kezelési tervet.

Bemutatkozás

2015- ben a helyi születésű dr.Buczkó István, a szolnoki Konzulens Csoportparxis vezető orvosa megalapította a Töpler Alvásközpontot, egy olyan földrajzi régióban, amelyet a magán alváslaboratóriumokat működtető cégek régóta figyelmen kívül hagytak, és az állami rendszer sem szolgálta ki az apnoe-s betegeket. A Konzulens Csoportpraxis Alvásközpontja volt az első alvás klinika a jász-nagykun-szolnoki térségében úgy, hogy korábban a betegeknek Budapestre, Szegedre vagy Debrecenbe kellett utazniuk azzal, hogy kivizsgálják és kezeljék az alvás alatti légzészavarukat.
A Töpler Alvásközpont az elmúlt években számtalan esetben segítette a helyi háziorvoskat és üzemorvosokat, együttműködve velük abban, hogy időben és elérhető szolgáltatásokat nyújtsanak a betegeik számára.
A Konzulens Csoportpraxis volt az első, aki szomnológusokat -alvásorvosokat – hozott Szolnokra. Dr.Kunos László és Dr. Kiss Adrián örömmel támogatják a térség lakóit, melynek eredménye képen a Töpler Alvásközpontban az elmúlt 7 évben heti rendszerességgel konzultálnak a pácienseinkkel.
Sipos Viktória alvástechnikusunk és légzési terápeutánk Szolnokon él és kezdettől fogva a Konzulens Csoportpraxisban dolgozik. Szenvedélye a betegek ellátása, és ez tükröződik a meleg fogadtatásban is, amelyet pácienseitől kap, akár az Intézetben, akár szombaton amikor a piacon bevásárol.

Vélemények

Scroll to Top