Orovecz Sándor

Három alkalommal voltam Önöknél egy kutatás kapcsán tesztelni. 2021 évben, majd egy félévet követően 2022 ben és az utolsó a második teszthez képest egy évre azaz 2023 ban történt. Egy alkalommal voltam egy PSG, VTS, MWT vizsgálaton, ami különböző műszer csatlakoztatását követően egyéjszakás laborban történő alvással járt,
majd egy ébrenléti vizsgálat is megtörtént. Ezt követően még egy alkalommal voltam bentalváson, 2023. november 23 este, amikor az alvásjavító készülék beállításához
szükséges adatok letöltése történt, majd ezzel a készülékkel lakásomba távoztam és elkezdtem használni. (próbaidőszak 2023.10.23 – 2024.01.22) 2024.01.22-én a próba készüléket Önöknél leadtam és megkaptam az új, most már saját készüléket, amelyet azóta is használok.
A fentiekkel kapcsolatban csak pozitívan tudok nyilatkozni. A tesztelésekkor minden alkalommal minden pontosan elmondásra került, hogy mi és miért történik.
A bentalvások alkalmával is pontosan precízen lettek a készülékek csatlakoztatva és itt is minden kérdésre kielégítő választ kaptam. Hiba esetén a rám ügyelő azonnal jött és újból csatlakoztatott mindent ami szükséges nyugodtan türelmesen. A labor állapotára semmilyen kifogás nem merült fel, rendezett tiszta kiváló.
A pozitívként értékelném még, hogy a készülék (ResMed) forgalmazó nem csak velem, hanem az Ön munkatársával is maximális kapcsolatban van. A próbakészülék és az új készülék cseréjét sem nekem kellett intézni. Nekem csak Önökhöz kellett bemenni az átvétel kapcsán.

Scroll to Top