Töpler - Csoportpraxis

- Neuropszichológiai szakrendelés

Belépés az e-munkaegeszsegugy.hu rendszerbe
(regisztrációval rendelkezőkenk)

Neuropszichológiai szakrendelés

Neuropszichológiai szakrendelés

Az intézetünkről:
Neuropszichológiai szakrendelés
5000 Szolnok, Baross G. u.49-51
Tel: (56) 200 285
Email: peterj@csoportpraxis.hu
Nyitvatartás
Kedd-Szerda: 12:00 – 16:00

Vélemények

2020 nyarán súlyos jobb oldali bevérzéses agyi vérzést szenvedtem, aminek következtében másnap Budapesten megoperáltak. Hosszabb lábadozás és több korház után kerültem haza Rákóczifalvára. Édesanyámnál az orvos javaslatára keresnem kellett egy neuropszichológust az akkor feléllépő rövidtávú memóriazavarom miatt. Így kerültem Szolnokon Péter Judit keze alá. Többszöri terápia után kapcsolatba kerültem a férjével is, aki ugyanott dolgozott Dr. Buczkó Istvánnal. Beszélgetéseink során felmerült egy Hyperbár kezelés lehetősége, amelynek ők néztek utána egy németországi kapcsolataik révén. Miután utána néztek a kockázatnak, valamint más orvos(ok) is javasolták a kezelést, egy 30 alkalmas kezelés sorozatot kezdtem meg Budapesten. Az első öt hétben édesanyám utaztatott, de a javulás már az ötödik héten megmutatkozott. Ez köszönhető többek között Péter Juditnak is, aki az agyvérzésem utáni állapotomból az általa alkalmazott célirányos feladatokkal ezt az előkészítő munkát megtette. Az ötödik hétig csak kísérettel tudtam közlekedni, de az ötödik hét után már önállósodtam. Most már újra dolgozom, túrázom és szinte majdnem visszakaptam egykori önmagam. Ezt köszönhetem főként Juditnak és természetesen Istvánnak is, akiknek a munkájáért a mai napig hálás vagyok! Szerencsésnek érzem magam, hogy egy majdnem gyámság alá vetetett (budapesti orvosok) valakiből mára újra az lettem, aki.
Szabó Árpád
2024.05.25.

Miben segítünk?

3 lépés annak érdekében, hogy Ön vagy az Ön hozzátartozója szellemi állapotát, kognitív funkcióit felmérjük abban az esetben amennyiben háziorvosa vagy neurológus/pszichiáter szakorvos részéről felmerül a gyanú, hogy Önnél vagy az Ön hozzátartozójánál neurológiai kórállapot vagy központiidegrendszeri funkció zavar áll fenn.

Mi segítünk abban, hogy a neurológiai kórállapotok vagy funkció zavarok esetében a szellemi funkciók felmérésével egyéni célokat tudjon kitűzni  mind a szakmai mind a családi környezet megértse ük Ön számára vagy megértse élethelyzetét az életminőségét megtartásáért vezető útra azzal, hogy készen áll egy átfogó kognitív tesztre!

Foglaljon egy időpontot egy neuropszichológiai konzultációra

Kognitív keresztmetszeti vizsgálatot végzünk a rendelőben vagy akár Ön Otthonában.

A teszteket elemezzük és az eredményeket neuroszakpszichológus kiértékeli.

Két héten belül megbeszéljük Önnel az eredményt és ha szükséges meghatározzuk a további lépéseket ill. a kezelést.

Érdeklődés szolgáltatás iránt

Kapcsolat
Scroll to Top