Konzulens B '97 Bt.

Magánegészségügyi szolgáltató

Cím: 5000 Szolnok, Baross utca 49-51 fsz.
Telefon: +36 56 200-285

Belépés az e-munkaegeszsegugy.hu rendszerbe
(regisztrációval rendelkezőkenk)

Rólunk

Történet

A Konzulens-B ’97 Bt. 1997-ben alakult orvosi vállalkozásként. A cég 2006 óta országos koordinációban nyújt foglalkozás-egészségügyi szolgáltatást hálózatban működő, vagy országos kiterjedésű cégek/intézmények számára. Jelenleg az ország területén 158 településen tudunk szakorvosi ellátást biztosítani.

A csoportpraxis ellátó rendszer Magyarországon egyedül álló módon online működő elektronikus előjegyzési szisztémát működtet, amelynek révén a munkáltatók számára – még országos hálózatok esetében is – egyszerűvé és nyomon követhetővé válik a foglalkozás-egészségügyi kötelezettségek menedzselése.

Minőségirányítás

A Konzulens-B ’97 Bt. egy országos hálózattal rendelkező, ügyfelei számára egészségügyi szolgáltatást nyújtó szervezet. Egyediségünk a szolgáltatásaink komplexitásában rejlik, mely az alábbi fő területeket öleli fel:

  • Foglalkozás-egészségügyi szolgáltatások
  • Háziorvosi szolgáltatások
  • Pszichológiai szolgáltatások (klinikai szakpszichológia, munkapszichológia)
  • Ambuláns diagnosztikai vizsgálatok (élettani laboratórium)
  • Elsősegélynyújtás szervezés, irányítás, működtetés
  • Önálló üzemi ápolói szolgáltatások
  • Betegszállítás
  • Rekreációs- és rehabilitációs sportterápiás szolgáltatások

Modern vizsgáló- és diagnosztikai eszközeink, állandó kutatás-fejlesztési projektjeink, munkatársaink empátiája, elkötelezettsége és magas szintű szakértelme megalapozott hátteret biztosít ahhoz, hogy minden helyzetben tudásunk legjavát adhassuk ügyfeleink számára.

Tevékenységünk során nagy hangsúlyt fektetünk az egyén élettani állapotának meghatározására, az őt potenciálisan érő külső- és belső kockázatokra és ezek szervezetre gyakorolt hatásaira. Számos labordiagnosztikai intézménnyel és klinikai szakértővel állunk partneri kapcsolatban, mely kapcsolatoknak köszönhetően magas minőségű és komplex egészségügyi szolgáltatás tudunk nyújtani.

Szakmai kompetenciánk fejlesztése érdekében csapatunk rendszeres szakmai továbbképzéseken vesz részt, így szerezve naprakész és folyamatosan bővülő minőségi szaktudást. Tevékenységünk során kiemelten ügyelünk a hatályos jogszabályok és szakmai irányelvek követelményeinek betartására.

Eltökélt szándékunk, hogy szolgáltatásaink színvonalának emeléséhez olyan egyértelműen meghatározott, átlátható és ellenőrizhető munkafolyamatokat alakítsunk ki, melynek eredményeképpen munkatársaink és ügyfeleink is teljes mértékben elégedetté válnak.

A minőségi munkavégzés érdekében a cég vezetősége és munkatársaink elkötelezték magukat az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszer bevezetése, működtetése és folyamatos fejlesztése mellett.

Budapest, 2015. július 14.

Szervezeti egységek

Rendelők működésével kapcsolatos aktuális információk

Egyéb oldalak

Scroll to Top