Konzulens B '97 Bt.

Magánegészségügyi szolgáltató

Cím: 5000 Szolnok, Baross utca 49-51 fsz.
Telefon: +36 56 200-285

Belépés az e-munkaegeszsegugy.hu rendszerbe
(regisztrációval rendelkezőkenk)

Rólunk

Történet

A Konzulens-B ’97 Bt. 1997-ben alakult családi orvosi vállalkozásként. A cég Szolnok és vonzáskörzetében 2006 óta nyújt foglalkozás-egészségügyi szolgáltatást, mely mellett hálózatban működő, vagy országos kiterjedésű cégek/intézmények számára is ad ellátás szervezési szolgáltatást.

A csoportpraxis ellátó rendszer Magyarországon egyedül álló módon a munkaegészségügyre kifejlesztett online működő elektronikus előjegyzési szisztémát – e-unkaegeszsegugy – működtet, amelynek révén a munkáltatók számára – még országos hálózatok esetében is – egyszerűvé és nyomon követhetővé tettük a foglalkozás-egészségügyi kötelezettségek menedzselését.

Minőségirányítás

Egyediségünk a szolgáltatásaink specifikusságában és komplexitásában rejlik, mely az alábbi fő területeket öleli fel:

 • Foglalkozás-egészségügyi alapellátás
 • Speciális, foglalkozás-egészségügyi licencek: belvizi hajóorvosi alkalmassági vizsgálat, búvárorvosi
  alkalmassági vizsgálat, fegyverorvosi alkalmassági vizsgálat
 • Elsősegélynyújtás szervezés, irányítás
 • Önálló üzemi ápolói szolgáltat biztosítás
 • Betegszállítás
 • Csoportpraxisunkban működik háziorvosi szolgálat ill. ennek keretében OSEI-vel szerződésben
  sportorvosi szolgálat
 • Klinikai szakpszichológia szakellátás
 • Neuropszichológia szakellátás
 • NNK OMFI által kijelölt fegyver pszichológiai alkalmassági vizsgáló labor
 • Alvásmedicina szűrőállomás
 • Alvásmedicina labor
 • Élettani labor, ambuláns diagnosztikai vizsgálatok

Modern vizsgáló- és diagnosztikai eszközeink, kutatás-fejlesztési projektjeink, munkatársaink empátiája, elkötelezettsége és magas szintű szakértelme megalapozott hátteret biztosít ahhoz, hogy minden helyzetben tudásunk legjavát adhassuk ügyfeleink számára.

Tevékenységünk során nagy hangsúlyt fektetünk az egyén élettani állapotának meghatározására, az őt potenciálisan érő külső- és belső kockázatokra és ezek szervezetre gyakorolt hatásaira. Számos labordiagnosztikai intézménnyel és klinikai szakértővel állunk partneri kapcsolatban, mely kapcsolatoknak köszönhetően magas minőségű és komplex egészségügyi szolgáltatás tudunk nyújtani.

Az alvással összefüggő légzészavarok – OSA – szűrésében, diagnosztikai vizsgálatában, terápiájában és járművezetői alkalmasság megítélésében az országban egyedülállóan, csoportpraxisunk keretében működik együtt háziorvos, foglalkozás-egészségügyi szakorvos, neuroszakpszichológus, klinikai szakpszichológus és szomnológus. A csoportos konzílium lehetőséget biztosít számunkra, hogy a bizonyítékon alapuló orvoslás szem előtt tartásával megalapozott és széleskörű szakvéleményt adjunk alvási apnoe-ban szenvedő betegek, idősödő személyek vagy egyéb központi idegrendszeri betegségben szenvedő betegek vezetői ill. egyéb engedélyének érvényesítéséhez.

Az alváslaboratóriumunkban a kivizsgálást követően az OSA betegek ellátásában CPAP terápia beállítás történik, melynek során a Magyarországon leggyakrabban előforduló CPAP eszközök – MÁRKÁK – beállítását, majd az eszköz eredményes és hatékony használatát is képesek vagyunk a rendelőnkben elvégezni, így helyben, Szolnokon tudunk teljeskörű, befejezett ellátást biztosítani.

A csoportpraxisunk, nagy büszkeségünkre tudományos kooperációs partnere a világon piacvezetőnek számító digitális számítógépalapú pszichológiai tesztfejlesztő és forgalmazó az osztrák SCHUHFRIED intézetnek, melynek keretében a Viena Test System – VTS- több neuropszichológiai tesztjének magyar normavizsgálatát, validitási és realibilitási vizsgálatát is elvégeztük a kutató szervezeti egységünk, a Töpler MRC közreműködésével.
https://www.schuhfried.com/science/cooperation/.
2021 óta az Óbudai Egyetemmel van kutatás-innováció területén együttműködésünk, melynek keretében hallgatókat fogadunk orvosi döntéstámogató rendszerek kialakítása céljával.
2022 óta NNK TUKEB engedéllyel emberen végzett beavatkozással nem járó kutatást folytatunk csoportpraxisunkban ellátott pacienseink bevonásával, melynek témája az OSA által okozott neurokognitív változások felmérése és követése a praxisunk gyakorlatában.
2023-ban GCP minősítést szereztünk, így tudásunkat és tapasztalatainkat a klinikai vizsgálatok területén is ki szeretnénk terjeszteni az akadémiai vizsgálatok folytatása mellett.

Szakápolóink munkájuk során, hivatásuknak való elkötelezettségük mellett szakmai kompetenciájuk fejlesztése érdekében rendszeres belő és külső továbbképzéseken vesznek részt, így szerezve naprakész és folyamatosan bővülő minőségi szaktudást. Ápolás szakmai vezetőnk sok éves oktatói gyakorlat mellett végzi a kollegák munkájának szervezését és irányítását. Büszkék vagyunk rá, hogy jelenleg is 3 fiatal kollegánk egyetemi ill. főiskolai képzésben vesz részt.

Munkatársaink munkájuk mellett, mint oktatók is részt vesznek főiskolai ill. egyetemi postgraduális képzésekben diplomás ápoló, foglalkozás-egészségügy, háziorvostan, neuropszichológia és a szomnológia területén.

Nagy erősségünknek gondoljuk cégünk adminisztratív és IT vezetését, mely az elektronikus ügyviteli menedzselés mellett a jog, a pénz-számviteli folyamatok kézbentartását is jelenti.

Tevékenységünk során kiemelten ügyelünk a hatályos jogszabályok és szakmai irányelvek követelményeinek betartására, ezért eltökélt szándékunk, hogy szolgáltatásaink színvonalának emeléséhez olyan egyértelműen meghatározott, átlátható és ellenőrizhető munkafolyamatokat alakítsunk ki, melynek eredményeképpen munkatársaink és ügyfeleink is teljes mértékben elégedetté válnak.

A minőségi munkavégzés érdekében a cég vezetősége és munkatársaink elkötelezték magukat az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszer bevezetése, működtetése és folyamatos fejlesztése mellett, melyet 2015 óta fenntartunk.

Szolnok, 2023. július 1.

dr.Buczkó István
ügyvezető, vezető szakorvos

Szervezeti egységek

Rendelők működésével kapcsolatos aktuális információk

Egyéb oldalak

Scroll to Top